018-47 48 200 info@tunaventilation.se

Vi hjälper er

Be om en kostnadsfri
offert för er ventilation

Vi har senaste tiden haft problem med vårt formulär. Har ni mailat utan att få svar beror det på att vi inte fått ert mail. Vi ber er då maila igen. Vi svarar normalt på mail inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

VÅra tjänster

Vi har kunskapen ni behöver för en bra ventilation.

Installation - Ventilation

Er pålitliga partner när det kommer till installation och injustering av ventilationssystem för att skapa ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. 

Service - Ventilation

Specialiserade på att säkerställa optimal luftcirkulation, genomföra noggranna kvalitetskontroller och utföra reparationer för ert ventilationssystem.

Injustering - Ventilation

Injustering av ventilationssystem i samband med installation eller ombyggnation. Vi sätter stor vikt vid att genomföra en korrekt injustering för att säkerställa optimal funktion och luftkvalitet.

Rengöring - Ventilation

En väl fungerande ventilation är avgörande för att upprätthålla en hälsosam inomhusmiljö. Vi är er pålitliga partner när det gäller ventilationsrengöring, vilket resulterar i friskare luft och kostnadsbesparingar.

OVK - Ventilation

Med våra OVK besiktningar kan ni vara säkra på att allt nödvändigt dokumenteras. Vår erfarna personal utformar OVK protokoll där resultaten från vår besiktning och eventuella fel eller brister i ert ventilationssystem tydligt noteras.